SI Mervik održala ispit za licencu u Tuzli 09 2021

Podijelite:

Stručna institucija Mervik d.o.o. Sarajevo je 21.09.2021. godine organizovala ispit za produženje licenci osoblja uposlenog na stručnim poslovima provjere tehničke ispravnosti vozila za stanice tehničkih pregleda vozila za područje Tuzlanskog i Posavskog kantona/županije. Ispit je organizovan uz saglasnost Federalnog Ministarstva prometa i komunikacija, uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi. Komisija koju je formirao Ministar, a u čiji sastav ulaze članovi stručnih institucija Mervik Sarajevo, IPI Zenica i Centar motor Široki Brijeg, te predstavnik Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, je ocjenjivala teoretsko i praktično znanje iz oblasti ispitivanja tehničke ispravnosti vozila osoblja zaposlenog na STP vozila.

Teoretski dio ispita je održan u TC Dramar u Tuzli, a praktični dio ispita na STP Polo d.o.o. Kalesija PJ Tuzla i STP SAMN d.o.o. Tuzla. Ovim putem im se zahvaljujemo na pomoći u organizaciji ispita.

Posljednje novosti

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti kolektiv Mervik d.o.o. Sarajevo želi Bajram Šerif Mubarek Olsun. Ponedjeljak, 17.06.2024. godine

Prijavite se!

Vilsonovo šetalište 10, Sarajevo